Billige og spontane reiser i siste liten

May 9, 2018

Vi vet alle hvor fort timeplanen kan forandre seg. Plutselig sitter du med en helg uten noe å gjøre, og en venninnetur til en storby står øverst på ønskelisten. Eller kanskje du plutselig fikk en ekstra uke fri i sommerferien som du kan bruke på en tur nordover til familien? Andre kan oppleve å plutselig bestemme seg for å ville dra på den sydenturen de har lengtet etter så lenge. Som TV2 kan opplyse, «rømmen Nordmenn fra kulden». I disse øyeblikkene kan det være lurt å være klar over at det finnes en mengde flybilletter tilgjengelig, på kort varsel. Dette kan være pakketurer, restplasser, billige flybilletter til overs eller andres kanseleringer. Uansett er de ofte lett tilgjengelige, og aller viktigst billig.

Slå til på restplass

Som oftest er restplasser fra charterferier mest tilgjengelig. I disse tilfellene kan det være lurt å ikke være kresen. Hvis du er villig til å reise litt lenger, med et litt billigere flyselskap til et hotell litt lengere unna bykjernen, kan du ende opp med en tur til en super pris. I spontane øyeblikk kan du fortsatt finne gode billetter, men du må huske på at dette i enkelte tilfeller er billetter andre ikke ville ha.

Tips for beste pris

For å finne den billigste reisen er det et par lure triks du kan ta i bruk. Det første er å bruke en side som raskt sammenligner en rekke tilgjengelige tilbud. Dette kan være en side som Travelmarket. Her får du listet opp billetter basert på dato, reisemål og pris. Om du har flere flyplasser i nærheten kan det være lurt å gjennomføre søk på alle valgmulighetene dine. En flybillett fra Torp vil ofte være betraktelig billigere enn en avreise fra Gardermoen. Ved en fleksibel avreisedato kan du også spare mye penger. Det lønner seg å holde øyene åpne, og sortere riktig for å finne de aller mest gunstige reisepakkene.