Opplev La Liga fra tribunen

May 23, 2022

Fotball er stort i Spania, og for mange nærmest en religion. Derfor er stemningen intenst, sydende på tribunene når nærmere 100 000 supportere samles for å heie på sitt favorittlag. Nå har du muligheten til å ta del i denne berusende atmosfæren og oppleve fotball på aller øverste hylle.

La Liga – en av verdens beste fotballserier

Den spanske toppserien i fotball, La liga, regnes for å være blant verdens beste. Det er selvfølgelig ikke uten grunn. Seks av de siste ti årene har et spansk lag vunnet Champions League. Når “El Clásico”, altså et oppgjør mellom fotballgigantene Barcelona og Real Madrid utkjempes, klistres over en milliard seere seg foran TV-skjermene verden over.

Fotball i Spania

De spanske fotballtribunene begynner å fylles opp allerede før sesongen har avspark. Spenningen er til å og føle på, og den berusende atmosfæren er verdt besøket i seg selv. De siste ti-årene har storlagene Barca og Real Madrid dominert i teten, men andre lag som Atletico Madrid, Valencia og Sevilla er også med på å skape spenning i serien.

Fotballtur til Spania

En fotballtur til Spania kan utmerket kombineres med andre opplevelser som shopping og sightseeing, for de spanske byene har selvfølgelig mer å by på enn fotball. Vil du vite mer? Denne lenken tar deg videre.