Opplev Premier League live i England

January 26, 2022

Premier League er av mange anerkjent som den beste og mest underholdende fotballigaen i verden. I ingen andre ligaer er det like mange stjerner som kjemper om de gjeveste pokalene. Høy kvalitet og ekstrem intensitet preger kampene. Få om ingen kamper er avgjort på forhånd i ligaen der alle kan slå alle.

De fleste kampene blir vist live på TV, men ingenting slår opplevelsen av å se kampene live og oppleve atmosfæren direkte på kroppen; klikk her for mer informasjon om hvordan du kan oppleve verdens beste liga slik den er ment å oppleves.

Profilene

Premier League har utrolig mange store profiler. Noen av verdens beste spillere spiller for noen av verdens beste klubber i verdens mest krevende liga. Salah, Ronaldo, De Bruyne, Lukaku, Kane med mange flere er nesten verdt å se i seg selv. I tillegg har vi norske profiler som Martin Ødegaard som, etter en noe forsiktig start, gjør sakene sine meget godt i Arsenal.

Atmosfæren

Selv om nesten alle kampene i Premier League sendes live, er likevel opplevelsen utvilsomt størst tilstede på stadion. Atmosfæren inne på stadion og utenfor stadion er unik. Opplev sirkuset rundt kampene og ta gjerne en tur innom en lokal fotballpub før og etter kamp for å virkelig kjenne på atmosfæren.